Acești nătângi care ne conduc (1)

Notă generală: nu căutăm anume politicieni de la PSD. Așa s-a nimerit tura asta, astea ne-au sărit în ochi în ultimele luni. Dacă aveți la cunoștință de perle scoase de analfabe de liderii neamului românesc, ne puteți da de știre pe pagina noastră. O să vă mulțumim sau ceva.

Notă episodul 1 – nu avem ceva anume cu Petre Daea, dar e cel mai prolific în ultima vreme

  • Petre Daea: „În afară de om, tot ce se mișcă e în agricultură. De la insectă până la vacă, de la râmă până la porc și de la orice altă specie până la… o altă specie… în… Exact, de la orice buruiană până la orice plantă.” (sursa)
  • Petre Daea:  Vă mulţumesc că mi-aţi dat posibilitatea să mă întâlnesc cu dumneavoastră în locul în care fluierul se aude şi când tace, oamenii frumoşi se văd şi când nu există, iar cântecul se păstrează acolo unde este şi va dăinui atâta timp cât urechile noastre vor fi capabile să asculte. Să ascultăm ceea ce se cântă de către români împreună. (sursa)
  • Petre Daea l-a atacat dur pe seful Consiliului Concurentei (…)  pe tema scumpirii oualor: Ar fi bine sa dea explicatii Guvernului. Nu este paun printre gaini (sursa)
  • Liviu Dragnea – Eu sunt de acord cu ce am spus eu in mai multe randuri (sursa)
  • Intrebat daca ar trebui ca premierul Mihai Tudose sa isi dea demisia, Daea a continuat: “Zapada pe culturi! E bine!” (sursa)
  • Mihai Tudose: Prima zi la Palatul Victoriei este prima din ultimele (sursa)

Vor mai fi. Dacă vedeți și voi, dați-ne de veste pe pagină, cum bine ziceam mai sus.

sursa foto

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *