Vin investitorii, suntem salvați!

În țara asta există zone mai prospere și zone mai sărace. Zonele prospere au devenit așa pentru că au venit investitorii, care s-au bucurat să găsească mână de lucru mai ieftină și oameni competenți – au investit, au creat joburi și treaba a mers bine.

Zonele sărace, însă, au rămas sărace pentru că investitorii n-au fost atrași de ce era pe-acolo, din n motive – oameni mai puțin predispuși la muncă, autorități obtuze, birocrație, șpăgi, câte și mai câte.

Uite, o astfel de zonă e Vasluiul, unde investitorii străini nu prea au dat buzna.

PÂNĂ ACUM!

Important e să pună piciorul în prag un investitor, astfel încât și ceilalți să vadă că se poate, că e loc de făcut business. Și acest prim investitor s-a lansat, deja, la Vaslui.

În luna iulie 2017, investitorii strãini au deschis o singurã firmã in judetul Vaslui, capitalul social subscris fiind de 43 euro. La fel de prost au stat inmatriculãrile de societãti strãine pe tot parcursul anului. În unele luni, niciun investitor exterm nu a trecut pe la Registrul Comertului, fiind inregistrate radieri ale mai multor firme cu participare strãinã. La nivel national, judetul Vaslui se claseazã pe ultimul loc in ceea ce priveste numãrul de societãti strãine active pe piatã.

De-acum să curgă laptele și mierea!

sursa / foto

 

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *