Logan, o mașină înspăimântătoare!

Să vedeți ce întâmplare nemaivăzută! Anul trecut, o tânără absolventă de litere, Diana Tătare, s-a angajat în Poliție – lucra, mai exact, la Poliția Rurală Gălănești, județul Suceava.

Ei, toate bune și frumoase, până în ziua fatală în care i s-a solicitat să ducă Loganul Secției la Inspectoratul Județean, pentru o revizie. În fața acestei cerințe îngrozitoare, tânăra pur și simplu a cedat!

Totul s-a petrecut pe data de 6 iulie 2017, zi în care agentul Diana Mihaela Tătaru a făcut un atac de panică în momentul în care i s-a cerut să ducă autoturismul marca Logan, din dotarea secţiei la Suceava, la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Suceava pentru efectuarea unei revizii.

A venit Salvarea, a constatat atacul de panică, i-au spus că-i ok – ea nu și nu, să fie dusă la spital. A fost dusă la Rădăuți, medicii de-acolo au confirmat că a avut atac de panică, salvarea a adus-o înapoi…

… iar tânăra s-a suit liniștită la volanul BMW-ului său X3 și a plecat acasă, unde a rămas în concediu de-atunci, fiind grav traumatizată de ideea că era cât pe ce să conducă un Logan.

sursa / foto

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *