Mama Doreilor e mereu gravidă

Țara asta pare un izvor nesfârșit de profesioniști, de oameni implicați în activitatea lor, de oameni muncitori și săritori.

Un exemplu în acest sens sunt oamenii care trasau marginea drumului lângă Suceava, la Cumpărătura, pe Drumul European E85. European, da? nu județean

Ei, oamenii ăștia aveau un job clar și decis – să tragă o linie de demarcație la marginea drumului. Fiind foarte dedicați meseriei, evident că nimic, dar nimic nu-i putea împiedica să-și ducă treaba la capăt, așa cum se cuvine.

Bine, pe drum era o vulpe moartă. Dar să fie asta o piedică pentru niște oameni destoinici? Nici poveste! Au tras dunga peste ea și asta a fost.

Marcajul care indica marginea drumului european a fost tras chiar peste leşul animalului. Probabil lui Dorel i-a fost lene să ridice vulpea din drum sau s-a gândit că ea va rămâne lipită de carosabil pentru totdeauna. Altfel nu se explică gestul său. Una peste alta, este o premieră în ceea ce priveşte trasarea marcajelor rutiere, premieră demnă de o pictura postmodernistă. Poate a fost vorba de un Dorel cu simţ artistic şi care a vrut să facă o pictură pe şosea

Că doar n-o să ne împiedicăm noi de-o vulpe moartă când trasăm viitorul, practic!

sursa/foto

 

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *