Poliția e cel mai bun loc să te ascunzi de lege

Asta nu e recenzia unei comedii.

Nici a unei drame polițiste.

Nu e nici o știre de pe Times New Roman.

E doar încă o felie de Românie reală.

Un băiat lucra în poliție. Era polițist, cum ar veni. Problema e că, la un moment dat, a fost condamnat definitiv la închisoare într-un dosar penal. Și a lucrat DOI ANI în Poliția Română, fără să se prindă cineva de această situație. Omul a fost, timp de doi ani, și reprezentat al legii, și certat cu legea.

Din 2012 s-a transferat la Secția 3 din centrul Capitalei, la Serviciul de Investigații Criminale, unde a stat până în anul 2016 pe funcția de agent 1.

În această perioadă a comis infracțiunile pentru care este condamnat penal la un an și trei luni de închisoare cu suspendare, prin contopirea mai multor pedepse și prin acordul de recunoaștere a vinovăției încheiat cu procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul București. Astfel, agentul de poliție Iulian Constantin este condamnat pentru infracțiunile de fals în declarații, complicitate la tentativă de înșelăciune și instigare la fals intelectual.

Dar stați, că partea interesantă doar acum urmează.

Știți ce l-a dat de gol?

N-o să ghiciți niciodată.

Una din cele PATRU amante pe care le avea.

Femeia l-a reclamat după ce, însărcinată fiind, a aflat despre existența celorlalte trei iubite ale polițistului și a înțeles că acesta nu o va lua niciodată de nevastă și nici nu va recunoaște copilul.

Iar situația actuală e asta:

Poliția Română, care timp de doi ani habar nu a avut despre ce are în ogradă, acum își vrea înapoi banii plătiți ca salariu necuvenit subofițerului. Între timp, două dintre amante își cer și ele înapoi banii și bunurile cumpărate polițistului de-a lungul timpului, o alta e dispusă să-l ierte și să-l susțină în greaua încercare prin care trece, iar a patra îl apără și e dispusă chiar să se căsătorească cu el.

Acest om ar trebui pus pe drapelul României!

Sursa

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *